Ordentlig butik-rengøring i Sønderjylland

En grundig butik-rengøring er afgørende for kundernes og leverandørernes oplevelse af din butik. For er der støvet og snavset i de butikker, du besøger, mister du jo også lysten til at handle i dem. Få et tilbud på pligtopfyldende butik-rengøring i det sydøstlige Sønderjylland fra DAM Rengøring Service, og se frem til at få gladere kunder, som kommer tilbage igen og igen for at købe mere.

Fra det øjeblik kunderne kommer ind i din butik, og til du er klar til at ekspedere dem, har de masser af tid til at tjekke din butik ud. Det er oftest i disse vigtige minutter, at de beslutter sig for, om de er trygge ved at handle hos dig.

Her er rengøringen en af de ting, som de tjekker. Ligger der støv på eller bag varerne på hylderne? Ligger der skidt oven på reoler og skabe? Ellers er der fedtfingre på vinduer og andre glaspartier i butikken?

Så er du allerede bagud på point, når du er klar til at betjene kunden. Hvis vedkommende da ikke er smuttet igen – ikke fordi du var langsom, men fordi rengøringen ikke levede op til den forventede standard.

Ordentlig butik-rengøring er godt for både kunder og personale

Derfor er det ekstra vigtigt, at du giver dig god tid til at vælge det rigtige rengøringsfirma til din butik. 

For udebliver rengøringen, eller har de glemt at gøre det hele rent, opdager du det først, når du møder ind for at lukke op. Og så er det oftest for sent at gøre noget ved det, før du skal åbne butikken.

Samtidig kan dårlig rengøring nemt føre til utilfredshed blandt personalet. For er der ikke ordentlig rent, begynder medarbejderne måske at frygte for deres helbred. For COVID-19 pandemien har lært os vigtigheden af en god hygiejne, og hvad det er vigtigt at holde rent.

Derudover kan glemte rengøringsklude eller rod i butikken efter rengøringen, nemt få snakken til at gå blandt de ansatte. Og har de først noget at klage over, følger der nemt mere med. Det er sådan en nem måde at holde snakken i gang ved frokostbordet eller mellem kunderne.

Det kan i værste fald føre til dårligere betjening af kunderne, lavere kunde- og medarbejdertilfredshed og i den sidste ende være en af grundende til, at dine butiksansatte begynder at se sig om efter nye butikker, de kan stå bag disken hos.

Få et uforpligtende tilbud på grundig butik-rengøring

Vil du være sikker på, at det ikke er rengøringen, som skræmmer kunder og medarbejdere væk fra din butik?

Så kontakt DAM Rengøring Service i dag, og få et uforpligtende tilbud på butiksrengøring. Vi gør rent i flere butikker i både Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Gråsten, Guderup og Broager og mange andre steder i det sydøstlige Sønderjylland.

Og vi har også plads i kalenderen til at klare rengøringen i din butik.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk