Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring spiller en vigtig rolle for dit firmas anseelse. Ikke kun i medarbejdernes øjne. For også kunderne og de samarbejdspartnere, som kommer til møde i dit firma, lægger mærke til, om der ligger skidt i hjørnerne. Så kontakt hellere DAM Rengøring Service i dag, og få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Sønderborg, Nordborg, Gråsten, Broager, Guderup eller Aabenraa.

Erhvervsrengøringen i din virksomhed er sikkert ikke det, der fylder mest i din hverdag.

Med mindre den ikke bliver gjort – eller giver anledning til daglig irritation hos medarbejderne.

Så kan erhvervsrengøringen nemt komme til at spille hovedrollen i din hverdag – og give dig problemer med din virksomheds anseelse.

Så nemt giver erhvervsrengøringen problemer med medarbejderne

Glimrer rengøringen ved sit fravær, er medarbejderne oftest de første, som opdager det, når de møder ind om morgenen. Og selv om du måske møder først ind hver eneste dag, og gør klar, kan du sjældent nå at rette op på problemerne, før medarbejderne også kommer på arbejde.

Samtidig kan efterladte rengøringsklude og tomme rengøringsprodukter nemt give en del støj i hverdagen. Særligt hvis medarbejderne hver eneste dag skal starte med at rydde op efter rengøringsfolkene.

Eller endnu være: Starte med at sætte deres ting på plads på skrivebordene, fordi dem som har gjort rent, ikke har sat den ordentligt tilbage, hvor de stod.

Det kan nemt blive emnet for en kaffepause eller hele frokosten. Og når først der er én ting at brokke sig over, dukker der oftest flere op – og så opstår der nemt en negativ stemning i firmaet.

Kunder og samarbejdspartnere leder efter alarmsignaler

Du kender det sikkert godt selv. Træder du ind i en forretning, eller kommer du på besøg i en virksomhed, hvor der måske ikke er lige rent overalt, bliver du hurtigt på valgt.

For som kunde eller samarbejdspartner er vi ekstra opmærksomme på alle de alarmsignaler, vi kan finde, som fortæller os, at vi skal passe på, eller se at komme væk. Det ligger så dybt i os, at vi ikke er bevidste om det. Det er krybdyrhjernen, som kører showet.

Derfor er det ekstra uheldigt, hvis rengøringen er udeblevet den morgen, hvor du starter dagen med et vigtigt kundemøde. Eller at rengøringen har sprunget kundetoilettet over – og du ikke har opdaget det.

Undgå farlig kemi i erhvervsrengøringen

Endelig bør du også være opmærksom på, hvorvidt det rengøringsfirma du har i dag, bruger miljøvenlige rengøringsmidler – gerne Svanemærkede. 

For både kunder og samarbejdspartnere er ekstra opmærksomme på, at de firmaer de handler eller samarbejder med, har en grøn profil – helt ned i de mindste detaljer.

Så er det rart at kunne gå ud og vifte dem om næsten med et Svanemærket rengøringsprodukt. For har I tænkt på miljøet der, har I virkelig overvejet alt, og har styr på det.

Få erfaring og pligtopfyldende erhvervsrengøring i det østlige Sønderjylland

Vil du have erhvervsrengøring, du kan regne med, og som er kendt for at deres mødestabilitet, pligtopfyldenhed og for altid at rydde op og stille folks ting korrekt på plads efter sig?

Og som udmærker sig ved udelukkende at bruge Svanemærkede rengøringsmidler?

Så kontakt DAM Rengøring Service i dag. Vi gør allerede rent i mange erhvervsvirksomheder i Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Gråsten, Guderup og Broager – og har også tid til at gøre rent hos dig.

Så vil du have en rengøring, du kan være tryg ved, og sikker på, ringer du bare, og aftaler, hvornår vi skal komme forbi og give et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk