Håndværker-rengøring i Sønderjylland

Håndværker-rengøring er en ekstra service, som tjener sig ind i større kundetilfredshed. Samtidig er der ikke noget bedre, end at aflevere et fuldstændigt rengjort byggeprojekt til dine kunder. Så er det også meget nemmere for kunderne at se, hvor godt det byggeri er, som du overleverer til dem. Kontakt DAM Rengøring Service, og få et uforpligtende tilbud på håndværker-rengøring til dine kommende byggeprojekter.

”Og så skulle vi bruge flere dage på at gøre rent efter håndværkerne!”

Danske håndværkere har ry for at være notorisk dårlige til at aflevere byggeprojekter, som er gjort ordentlig rent. I hvert fald, hvis du spørger den almindelige dansker.

For som professionel håndværker ved du sikker allerede godt, hvor vigtig det er, at alting står snorlige, når byggeprojektet afleveres til kunden. Også når det kommer til rengøringen.

Ordentlig håndværker-rengøring sætter prikken over i’et

For når det byggeprojekt, du afleverer, er gjort ordentlig rent, er det meget nemmere for kunderne at se, hvor fantastisk et arbejde, du har leveret. 

Samtidig er der ikke noget, som springer dem i øjnene, og opfordrer dem til at gå alting efter i detaljen. For når du har sjusket med rengøringen, har du sikkert også sjusket med kvaliteten af dit arbejde andre steder.

Endelig giver det en meget større personlig tilfredshed at aflevere noget, som er rent og pænt. Også selv om det har været en besværlig kunde.

For derved understreger du, at du går op i kvaliteten af det arbejde, du leverer. Samtidig undgår du at give dem endnu en ting at være utilfredse med.

Det, som lukker ordren

Netop fordi den almindelige dansker på det nærmeste forventer, at de selv skal rydde op efter håndværkerne, er håndværker-rengøring en fantastisk ting til at lukke ordren med.

For de fleste er villige til at betale et pænt beløb for at få gjort rent efter håndværkerne. Så slipper de selv for det.

Samtidig er håndværker-rengøring ikke dyrere, end at du har råd til at smide det oven i handlen som en ekstra bonus, når du gerne vil have lukket ordren på de lidt større byggeprojekter.

Få en fast aftale om håndværker-rengøring

Hos DAM Rengøring Service udfører vi håndværker- og anden erhvervsrengøring til håndværkerfirmaer i både Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Broager, Guderup, og Gråsten – og vi har også plads i vores kalender til at lave en aftale med dig.

Vi foretager håndværker-rengøring efter en fast kvadratmeterpris. Den afhænger naturligvis af, hvilke typer arbejder vi skal gøre rent efter. Og hvorvidt I selv har ryddet pladsen for restmaterialer, tabte skuer og større mængder affald.

Så vil du give dine kunder den bedste oplevelse med dit håndværkerfirma, skal du kontakte DAM Rengøring Service, og få en fast aftale om håndværker-rengøring efter dine byggeprojekter.

Så er det bare at ringe eller booke os online, når dit næste byggeprojekt er ved at være færdigt. Så kommer vi ud, og gør skinnende rent efter jer.

Så kan du aflevere et flot, og nyrengjort byggeprojekt til din kunde – og slå en tyk pæl igennem det generelle billede af håndværkere i den brede befolkning.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk