Grundig kontor-rengøring i Sønderjylland

Grundig kontor-rengøring er et must, hvis du skal mindske antallet af sygedage, fremme trivslen og jobglæden hos medarbejderne, og give kunder, besøgende og brugere det bedste indtryk af dit kontor. Læs med her, og find ud af, hvorfor du skal bede DAM Rengøring Service om et tilbud på kontor-rengøring i det sydøstlige Sønderjylland.

Rengøringen på kontoret er en vigtig detalje, hvis du vil have tilfredse og raske medarbejdere i dit firma.

For ikke mindst corona-pandemien har lært os vigtigheden af, at hygiejnen og rengøringen er i orden overalt. Ellers kan bakterier og vira nemt sprede sig, give uoplagte og ukoncentrerede medarbejdere, og i værste fald lægge store dele af medarbejderstaben ned med sygdom.

Ikke ligegyldigt, hvilken kontor-rengøring du vælger

Men det er ikke ligegyldig, hvilket rengøringsfirma du vælger til din kontor-rengøring.

For udebliver eller glemmer rengøringen regelmæssigt bestemte dele eller hele lokaler på kontoret. Eller rydder de ikke ordentlig op efter sig, og stiller folks ting korrekt på plads efter rengøringen, går der ikke længe, for det bliver et samtaleemne blandt medarbejderne.

Og når først de er i gang med at klage over forholdende på kontoret, kommer der hurtigt mere til. 

Derfor kan en glemt klud efter rengøringen nemt udvikle sig til dårligere medarbejdertilfredshed, forringet arbejdsglæde og i den sidste ende være medvirkende til at gode medarbejdere finder andre græsgange.

Kunder og forretningsforbindelser bruger rengøringen som et pejlemærke

Men følgerne af dårlig kontor-rengøring stopper ikke der.

For både de kunder og de samarbejdspartnere, investorer og andre besøgende, som kommer forbi dit kontor, bruger rengøringen som et pejlemærke for, hvor grundige, detaljeorienterede og kvalitetsbevidste I er.

Så ligger der skidt i hjørnerne, er der støv på toppen af reoler og skabe, og hænger der skidt i kondensfugten bag på cisternen på toilettet, trækker det ned i karakterbogen. Ser I igennem fingre med det, halter kvaliteten og grundigheden nok også i alt det andet, som I laver.

Få et pligtopfyldende rengøringsfirma til kontor-rengøring i Sønderjylland

Vil du være sikker på, at kontor-rengøringen altid er i orden, at der altid er ryddet ordentligt op, og der ikke er rodet rundt på tingene på medarbejdernes skriveborde?

Så kontakt DAM Rengøring Service, og få et uforpligtende tilbud på kontor-rengøring. Vi kommer overalt i de fleste større byer som Sønderborg, Aabenraa, Nordborg, Gråsten, Broager og Guderup, og alle steder derimellem i det sydøstlige Sønderjylland og på Als.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk