Rengøring på fast aftale

Hos DAM Rengøring Service kan du få rengøring på præcis den måde, som du ønsker dig det. Enten en enkelt gang, ad hoc efter behov eller som en fast aftale. Her er rengøring på fast aftale langt det billigste – og det, som giver størst værdi for dit firma på langt sigt. Så kontakt DAM Rengøring Service i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring på fast aftale i enten Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Broager, Guderup, og Gråsten – eller nærmeste omegn.

Rengøring til erhverv, butik, klinik og skoler og institutioner kan foregå på mange måder.

Nogle kunder klarer normalt rengøringen selv, men kan have brug for en hjælpende hånd en enkelt gang eller to. F.eks. i forbindelse med en flytning eller et stort arrangement, hvor der kommer mange mennesker. For her vil du gerne have, at der er skinnende rent overalt – og så skal der dygtige, professionelle rengøringsfolk til.

Andre kunder har brug for rengøring ad hoc. Oftest fordi de ikke altid når det selv i hverdagen, og derfor får akut behov for at komme i bund med rengøringen indimellem.

Rengøring på fast aftale

Men den billigste og mest langtidsholdbare rengøring er den, du får på en fast aftale. 

For så ved vi, at det ikke kun er en enlig svale, og bliver gradvist bedre til at gøre rent hos jer, i takt med at vi lærer jeres lokaler bedre at kende.

Det gør det muligt at give en billigere pris.

Samtidig vil vi gerne honorere, at I har valgt at få rengøring på fast aftale med os. Det synes vi også godt må skinne igennem på prisen.

Hvornår er det smart med en fast aftale på rengøring

For at det skal give mening at få en fast aftale på rengøring, skal du naturligvis have brug for rengøring på fast og gerne daglig basis.

Det har de fleste erhvervsvirksomheder, institutioner, butikker og alle andre steder, hvor medarbejderne skal sikres de bedste arbejdsvilkår, og holdes sunde og raske. For er der beskidt, og er hygiejnen ikke høj nok, giver det sig nemt udslag i flere sygedage blandt personalet.

På samme måde får brugere og kunder et bedre indtryk af den enkelte institution eller det enkelte firma. For når der er rent og pænt alle vegne, er de mere trygge ved jer. Men ligger der skidt i krogene, begynder de hurtigt at overveje, om der er andre steder I slækker på kvaliteten af det, som I laver.

Endelig er det nemmere at finde gode samarbejdspartnere, hvis rengøringen er i orden. For igen er der ikke noget irrelevant at hænge hatten på – og så er der ingen firmaer, som bryder sig om, at blive sat i forbindelse med nogen, der sjusker med rengøringen og har det beskidt.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring på fast aftale

Har du brug for rengøring på fast aftale i eller omkring Aabenraa, Broager, Guderup, Gråsten, Sønderborg eller Nordborg, er DAM Rengøring Service det oplagte valg. 

Vi har allerede mange andre kunder i nærheden af dig og dit firma. Derfor skal vi ikke køre så langt efter opgaven hos jer. Det er med til at gøre den faste aftale endnu billigere.

Så kontakt os i dag, få et uforpligtende tilbud på fast rengøring, og gå en meget pænere, tryg og mere sikker fremtid i møde.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk