Rengøring i Aabenraa til kontor, butik og klinik

Rengøring i Aabenraa – og alle andre steder – er en tillidssag. Særligt når det gælder erhvervslokaler til f.eks. kontor, butik og klinik. Derfor er det vigtigt, at du finder et rengøringsfirma, som du kan stole på møder til tiden, og gør rent som aftalt. Ellers giver det hurtigt flere problemer, end du forestiller dig. For du, medarbejderne og kunderne lægger kun mærke til rengøringen, hvis den ikke er gjort.

Som erhvervsdrivende med kontor, butik eller klinik i Aabenraa eller omegn, er det vigtigt, at dine lokaler altid fremstå rene og indbydende – særligt hvis du arbejder inden for sundhed og madlavning, eller har en butik. For ellers mister du hurtigt kundernes tillid.

Det er skidt med dårlig rengøring

 

Bliver der ikke foretaget en ordentlig rengøring i dine lokaler i Aabenraa, kan det føre til flere sygedage og større utilfredshed mellem medarbejderne.

Det med sygedagene er jo ret indlysende. For ligger der skidt og møg i krogene, eller bliver overflader og kontaktpunkter ikke rengjort ordentligt, får virus og bakterier nemmere ved at overføres mellem medarbejderne.

Problemer med medarbejdertilfredsheden opstår oftest, hvis rengøringen sjusker med at rydde op efter sig selv, ikke sætter medarbejdernes ting ordentligt på plads, eller måske helt glemmer at komme og gøre rent.

Skal medarbejderne starte hver dag med at rydde op efter rengøringen og sætte deres ting på plads – eller endnu værre: Gøre rent der, hvor rengøringen har glemt det! – bliver det hurtigt et stort irritationsmoment i hverdagen.

Det får sat gang i snakken – og så dukker der oftest endnu mere op, som folk er utilfredse med.

Kunderne mister tilliden

Samtidig vil de kunder som kommer på besøg – f.eks. til et forretningsmøde – ikke kunne undgå at lægge mærke til den manglende eller dårlige rengøring.

Det svækker deres tillid til dit firma. For de kommer pludselig til at spekulere over, om der også er andre steder, du går på kompromis med kvaliteten.

Derfor kan dårlige rengøring i Aabenraa risikere at være årsagen til, at ordren glippede. Også selv om det ikke er din skyld.

Få ordentlig rengøring i Aabenraa

Har du oplevet den slags med dit nuværende rengøringsfirma, er du sikkert allerede begyndt at spekulere over, om det ikke er på tide at få skiftet dem ud.

Selv om der er masser af gode rengøringsfirmaer i Aabenraa, er det en god ide at kastet nettet lidt længere ud, når du nu alligevel er i gang. F.eks. i retning af Sønderborg.

Her har Dam Rengøring Service til huse – og selv om vi har en lille halv time at køre, er det ikke noget problem. For vi har allerede flere tilfredse kunder i byen. Så vi kommer der dagligt med et eller flere af vores rengøringsteams.

Derfor er koster det ikke ekstra at få os til at sørge for, at du får en ordentlig rengøring i Aabenraa i dit kontor, din butik eller din klinik.

Det er bare at give os et kald på 27 18 87 27, eller udfylde kontaktformularen herunder. Så kigger vi forbi, og giver dit et godt og helt uforpligtende tilbud på ordentlig rengøring i Aabenraa.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk