Rengøring i Augustenborg til klinik, butik og kontor

Ordentlig rengøring i Augustenborg af din butik, klinik eller dit kontorlokale er vigtigt for både kundernes og medarbejdernes vurdering af din virksomhed. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvem du sætter til at stå for rengøringen i Augustenborg. For rengøring bliver kun bemærket, når den ikke er gjort godt nok.

Du opdager først rengøringen i Augustenborg, når den ikke er gjort

 

Måske har du også selv lagt mærke til det? At der er begyndt at ligge støv og skidt i krogene, eller at rengøringen tit glemmer tomme bøtter og brugte klude, når de gør rent. Eller ikke får sat medarbejdernes ting ordentlig på plads. Eller måske slet ikke kommer!

Sker det, er det først, at der bliver lagt mærke til rengøringen. For så længe den er i orden, og alt er perfekt, er der ingen, som spilder den en tanke. Ud over rengøringsfirmaet, selvfølgelig.

Et skår i tilliden

Opdager kunderne, at den er gal med rengøringen – uanset om det kun er en enlig svale – sænker det tilliden til dit firma. For kan du tillade, at der ikke bliver gjort ordentlig rent, er der måske også andre steder, hvor det halter med kvaliteten af dine produkter eller ydelser.

Særligt slemt er det, hvis du har en læge-, tandlæge- eller anden klinik. Her er det ekstra vigtigt, at rengøringen er tiptop i orden. Eller hvis du har et cateringfirma, en restaurant eller en cafe.

Tilsvarende kan det nemt blive et stort problem i hverdagen, hvis medarbejderne skal starte her dag med at skulle sætte deres ting på plads eller på anden måde rydde op efter rengøringen. Eller pludselig bliver nødt til at gøre det selv, så der ikke er beskidt, når de skal holde møde med en vigtig kunde.

Altså kan dårlig rengøring nemt spænde ben for både dit firmas anseelse hos kunderne, og tilfredsheden med arbejdsvilkårene hos medarbejderne.

Rengøring i Augustenborg,
du kan stole på

Så vil du sikre dig, at både kunder og medarbejdere får den bedste oplevelse med dit firma, er det vigtigt, at rengøringen er i orden.

Derfor er det ikke kun prisen, du skal spørge ind til, når du skal vælge nyt rengøringsfirma. Det er også vigtigt at spørge ind til, hvor tit kunderne ringer til rengøringsfirmaet. For hører de næsten aldrig fra deres kunder, er det tegn på, at de leverer en pligtopfyldende og grundig rengøring.

Det er præcis sådan, det er hos os i Dam Rengøring Service. Vi måler netop kundetilfredsheden på, hvor tit vi hører fra vores eksisterende kunder. Og da det primært enten er vores medarbejdere eller nye kunder, der ringer, er der meget, som tyder på, at vi gør et godt stykke arbejde.

Så vil du have rengøring i Augustenborg, du kan stole på, er det os, du skal have fat i. Vi bor lige inde i Sønderborg, og har allerede mange tilfredse (og helt tavse) kunder i Augustenborg – og har også tid til dig.

Så ring på 27 18 87 27 i dag. Så kommer vi forbi, og giver et godt og helt uforpligtende tilbud.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk