Rengøring i Guderup til firmaer, butikker og klinikker

Den bedste rengøring i Guderup er den, som du ikke lægger mærke til. For det er kun, hvis rengøringen ikke bliver gjort ordentligt, at du bemærker den. Så faktisk er god rengøring en usynlig serviceydelse, du ikke tænker over i hverdagen. Derfor kan det være svært at forstå værdien af den. Indtil den dag, den ikke bliver gjort! Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring i Guderup.

Rengøring er en usynlig serviceydelse

 

Men er du så nogensinde kommet på arbejdet, og er blevet forfærdet over, at rengøringen i Guderup var udeblevet uden varsel? Eller at der lå tomme rengøringsbøtter og brugte klude og flød. Og hverken dine egne eller medarbejdernes ting var sat rigtigt på plads?

Har du oplevet det bare en enkelt gang, ved du, at rengøring i Guderup – og alle andre steder i verden – først bliver opdaget, når den ikke er foretaget!

Det gør rengøring til en usynlig og ret utaknemmelig serviceydelse, hvor der primært er fokus på prisen, når der skal vælges ny leverandør. For når det, der bliver lavet for pengene, ikke kan ses med det blotte øje, bliver det svært at se værdien af rengøring i Guderup.

Altså lige indtil den dag den ikke bliver gjort.

Dårlig rengøring i Guderup koster på bundlinjen

Dårlig eller manglende rengøring kan hurtigt komme til at koste på bundlinjen. Både i forhold til medarbejderne og kunderne.

For medarbejderne er dårlig rengøring både en sundhedsmæssig udfordring, og kan også nemt blive et irritationsmoment i hverdagen. Ikke kun fordi de måske selv skal rette op på rengøringen. Men også fordi de skal starte – måske hver eneste – morgen med at rydde op efter rengøringsfolkene.

Det skaber en utilfredshed blandt medarbejderne, som hurtigt kan føre til, at der dukker mere op, som de er utilfredse med.

Det giver hurtigt en kedelig stemning.

Kunderne bliver også på vagt, hvis de opdager skidt og møg i krogene i dit firma. Særligt hvis du laver mad eller tilbyder sundhedsydelser. For kan du slække på kravene til rengøringen, halter det måske også med kvaliteten – og hygiejnen – andre steder i din forretning.

Derfor skal du vælge en ordentlig rengøring i Guderup

Derfor er det vigtigt, at du få fundet et rengøringsfirma, hvor det ikke kun er vigtigt for dem at være billigst. Men at de også sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde, og møder op til aftalt tid hver gang – selv om det gør deres arbejde usynligt for dig.

Kun derved er du sikker på, at du få en ordentlig, professionel og grundig rengøring i Guderup i din butik, dit kontor, din klinik eller din fabrik. Det giver gladere medarbejdere, mere loyale kunder og gør det til en glæde at komme på arbejde hver dag – også selv om du ikke lægger mærke til det.

Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring i Guderup og nærmeste omegn.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk