Rengøring i Kruså til kontorer, butikker og klinikker

Den bedste rengøring i Kruså er den, som du aldrig lægger mærke til. Det kan lyde uretfærdigt for rengøringsfirmaet. Men er der altid rent, er der ingen som tænker over, at der har været nogen og klare rengøringen. Det er et kvalitetsstempel, som er meget vigtigere end prisen, når du vælger rengøringsfirma. Få et uforpligtende tilbud på rengøring du aldrig bemærker fra Dam Rengøring Service.

Det er de færreste, der er til stede, når rengøringen kommer i deres kontor, butik eller klinik i Kruså. Derved undgår medarbejdere og rengøringsfolk at gå i vejen for hinanden.

Men samtidig bliver rengøringen også noget, som ingen ser, bliver gjort. Den bliver så at sige helt usynlig lige indtil den dag, hvor den af en eller anden grund IKKE bliver gjort.

Dårlig rengøring i Kruså kan ses på bundlinjen

 

Dårlig rengøring kan ses direkte på bundlinjen. For dels mister kunderne tilliden til dit firma, hvis der ligger skidt i krogene. Og dels bliver medarbejderne hurtigt utilfredse, og får flere sygedage.

Hvordan ville du selv have det, hvis den butik eller klinik du kom ind i, tydeligvis ikke var gjort ordentlig rent. Ville din første tanke ikke være, at de så nok også så gennem fingrene med andre ting i deres forretning? F.eks. kvaliteten af deres produkter – eller hygiejnen, hvis det var tandlægen, lægen eller f.eks. en dagligvarebutik eller slagterforretning, du kom ind i.

Sådan ville dine kunder sikkert også begynde at tænke – og den dårlige oplevelse ville de hurtigt dele med andre.

Dårlig rengøring i Kruså giver flere sygedage

Tilsvarende ville antallet af sygedage blandt medarbejderne begynde at stige. For dårlig rengøring giver bedre muligheder for, at virus og bakterier spreder sig.

Samtidig bliver det hurtigt et irritationsmoment for medarbejderne, hvis rengøringsfolkene sjusker med oprydningen efter sig selv. Så der f.eks. ligger tomme bøtter efter rengøringen, og de ikke sætter folks ting på plads.

Derfor skal medarbejderne ikke opleve den dårlige rengøring særlig mange gange, før de vil begynde at snakke om det. Og er der først en, som har ytret et eller andet negativt, varer det ikke længe, før der er andre, som kommer op med noget mere.

Det kan hurtig skabe en anspændt stemning mellem dig og dine medarbejdere.

Få ansvarlig og pligtopfyldende rengøring i Kruså

Derfor er det ikke kun vigtigt, at prisen er i orden, når du indhenter tilbud på rengøring i Kruså. Kvaliteten, mødestabiliteten og evnen til, at rengøringsfolkene rydder op efter skal selv, skal også være helt perfekt.

Hos Dam Rengøring Service har vi allerede mange tilfredse kunder i Kruså, og vi har plads til flere. Så skal du have gjort rent på dit kontor, i din butik, på din klinik eller en anden form for erhverv i Kruså og omegn, er det bare at ringe til os.

Så kigger vi forbi, og giver et godt og helt uforpligtende tilbud på ordentlig rengøring i Kruså.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk