Rengøring i Nordborg til klinik, butik og kontor

Hvornår har du sidst haft grund til at tænke på rengøring i din butik, klinik eller på dit kontor i Nordborg? Og kan du huske årsagen? Så ved du sikkert også, at den bedste rengøring er den, som du aldrig bemærker. Få et uforpligtende tilbud på ordentlig rengøring i Nordborg fra Dam Rengøring Service.

Hvad tænkte du over, da du mødte ind på dit kontor eller i din butik eller klinik i Nordborg i morges?

Sandsynligvis alt det du skal nå i løbet dagen.

Hvad med rengøringen?

Lagde du i det hele taget mærke til den?

God rengøring i Nordborg er den, du aldrig lægger mærke til

 

Forhåbentlig ikke. For de fleste lægger kun mærke til rengøringen, når den ikke er gjort!

Ellers skænker de den ikke en tanke.

For dårlig rengøring er et faresignal, som også nemt kan blive opdaget af både medarbejdere og kunder. Sker det, går der ikke længe, før du kan mærke det på både bundlinjen og medarbejdertilfredsheden.

Og så er skaden allerede sket!

God rengøring giver tilfredse kunder

De kunder som kommer i din forretning, din klinik eller på dit kontor, er ikke sene til at opdage, hvis der ligger skidt og møg i krogene.

Den slags oplevelser er ikke noget, de taler højt om til dig. Men indvendig begynder de at spekulere over, hvorvidt dit firma nu er så godt et valg for dem. For kan du se gennem fingrene med dårlig rengøring, er der måske også andre steder, du er knapt så skrap på kvalitetskravene.

Derfor kan dårlig rengøring hurtigt mærkes på bundlinjen.

Derfor er det vigtigt, at du finder et rengøringsfirma i Nordborg, du kan stole på, kommer og gør rent, sådan som det er aftalt.

Derved er du sikker på, at der altid er skinnende rent – og at du ikke behøver tænke på rengøringen. For den er altid gjort.

Det skaber gladere og mere raske medarbejdere, og giver kunderne en bedre oplevelse med din forretning, klinik eller hvilken form for erhverv, du nu driver i Nordborg.

Så kontakt Dam Rengøring Service i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring i Nordborg. Vi holder ord, så du kan beholde dine kunder og dine medarbejdere.

God rengøring mindsker antallet af sygedage – og giver glade medarbejdere

Det siger sig selv, at dårlig rengøring hurtigt fører til flere sygedage. For bakterier og virus kan nemmere sprede sig, hvis der ikke er gjort ordentligt rent.

Men dårlig rengøring behøver ikke kun handle om skidt og møg i krogene. Det handler lige så meget om, hvor gode rengøringsfolkene er til at rydde op og stille ordentligt på plads efter sig.

Medarbejderne skal ikke fjerne tomme rengøringsmidler og brugte klude, eller være nødt til at sætte deres ting på plads ret mange gange, før der bliver muggen i krogene.

Den slags har det med at afføde mere utilfredshed over ting, som måske ellers aldrig ville være blevet et problem.

Derfor fører dårlig rengøring hurtigt til dårlig stemning og mistillid blandt medarbejderne.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk