Rengøring i Padborg, du kan stole på

Har du placeret dit firma i Sønderjyllands vigtigste grænseby, er det ekstra vigtigt at rengøringen i Padborg er til at stole på. For arbejder du inden for f.eks. spedition, transport eller andre erhverv, hvor der kommer mange udenlandske kunder, vil der tit være ekstra fokus på rengøringen. Så kontakt os i dag, og få et tilbud på rengøring, du aldrig kommer til at lægge mærke til.

Har du nogensinde tænkt over rengøringen på dine kontorer, din fabrik, din butik eller dit gods- og speditionscenter i Padborg?

Det er gode tegn! For så bliver den gjort ordentligt.

Du opdager kun den rengøring, som ikke er gjort

 

For du opdager kun den rengøring – i Padborg og resten af Sønderjylland – som ikke bliver gjort.

Så lige så længe der er skinnende rent og pænt over alt, er rengøringen næppe noget, du spekulerer over. Derfor tillægger du det måske heller ikke den store værdi.

Det får dig til at gå benhårdt efter den billigste pris, næste gang du skal vælge nyt rengøringsfirma.

Men det kan nemt være en fejl.

Dårlig rengøring i Padborg giver en dårligere bundlinje

For dårlig rengøring giver dig både problemer med kunder og medarbejdere.

Mere syge og mindre tilfredse medarbejdere

Medarbejderne, fordi dårlig rengøring hurtigt fører til flere sygemeldinger. Samtidig kan rengøringen hurtigt udvikle sig til et irritationsmoment i hverdagen, hvis rengøringsfolkene ikke rydder godt nok op efter sig, og ikke sætter medarbejdernes ting ordentligt på plads.

Og er der først en, som begynder at brokke sig over rengøringen, er der hurtigt andre, som stemmer i med deres utilfredshed over andre ting.

Det sænker medarbejdertilfredsheden.

Kunderne tvivler på jeres kvalitet

Samtidig skal kunderne ikke have fundet skidt og møg mange gange, før de begynder at tvivle på, at kvaliteten af jeres produkter og ydelser er i orden. Særligt, hvis du leverer mad eller sundhedsydelser til dine kunder.

For når I kan tillade, at rengøringen sjusker med arbejdet, er der måske også andre ting, som I ser gennem fingre med.

Samtidig betyder rengøring i Padborg ekstra meget de steder, hvor der kommer mange udenlandske besøgende. For som udlænding er du ekstra meget på vagt med rengøringen. Særligt her i tiden efter den store coronapandemi.

Derfor kan dårlig rengøring tit mærkes på firmaets bundlinje.

Få et tilbud på ordentlig rengøring i Padborg

Ordentlig rengøring behøver ikke koste ekstra. Men forsikrer du dig ikke om, at det rent faktisk er, hvad du får for pengene, kan du nemt komme til at vælge en leverandør, der har mere fokus på en lav pris end en ordentlig rengøring.

Derfor bør du spørge aktivt ind til, hvordan tilbudsgiverne kører deres rengøring, og hvad de gør for at sikre, at der altid bliver gjort ordentligt rent – selv ved ferier og sygdom i rengøringsfirmaet. Samt hvordan de kontrollerer kvaliteten af den rengøring, som de leverer til kunderne.

Derfor er det en god ide at kontakte os hos Dam Rengøring Service for at få et gratis og aldeles uforpligtende tilbud. Selv om vi kommer fra Sønderborg, har vi allerede mange kunder, hvor vi står for rengøringen i Padborg og omegn.

Og vi har også tid til dig!

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk