Rengøring til klinikker

Rengøringen på klinikken skal bare være i orden. Både fordi det giver en større tryghed hos dem, du behandler, og giver større arbejdsglæde og velvære for de ansatte. Kontakt DAM Rengøring Service i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring i din klinik. Vi kører både i Sønderborg, Nordborg, Gråsten, Guderup, Broager og Aabenraa – og kommer gerne i resten af det østlige Sønderjylland.

Driver du en klinik – hvad enten du er tandlæge, fodspecialist eller massør – spiller rengøringen en central rolle i kundernes bedømmelse af din forretning. Samtidig er den også vigtig for medarbejderne.

Derudover har rengøringen også en stor indflydelse for smittespredningen – særligt hvis der kommer mange og bliver behandlet hver dag. For ingen klinikejer ønsker sig at være dem, som er kendt for at have øget smittespredningen i lokalsamfundet.

God rengøring i klinikken giver mere tilfredse og trygge kunder

Uanset hvilke behandlinger du tilbyder i din klinik, er det vigtigt, at der er rent og pænt. 

For ingen bryder sig om, hvis der ligger skidt i krogene, støv på hylderne eller toilettet ser grimt og beskidt ud, når de besøger din klinik.

Det får dem til at overveje, om du er lige så lemfældig med din behandling, som du er med rengøringen.

Grundig rengøring giver bedre arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere

Samtidig bliver hverdagen også bedre for dig selv og dine medarbejdere.

For er der rent, pænt og hygiejnisk overalt, får I ikke gener eller udvikler allergier af at arbejde i lokalerne. Det er også godt for kundeoplevelsen. For folk bliver nemt nervøse for smitte, hvis deres behandler sidder og snøfter, eller har løbende øjne eller næse.

Endelig bliver humøret også lidt mere lyst og optimistisk, når der er rent og pænt – og du får større mentalt overskud, og virker mere positiv og imødekommende overfor de klienter, du skal behandle.

Undgå farlig kemi i rengøringsmidlerne på din klinik

Har du egentlig styr på, hvilke kemiske virkemidler, der anvendes i de rengøringsmidler, som det firma benytter, der gør rent hos dig i dag?

Er du uheldig kan ingredienserne i rengøringsmidlerne ikke alene være sundhedsskadelige. De kan også have en uheldig indvirkning på de test og prøver, som du måske har brug for at tage.

Eller udvikle allergiske reaktioner eller have uheldige langtidsvirkninger på dig eller dine medarbejdere.

Derfor skal du sikre dig, at der anvendes miljøvenlige, Svanemærkede rengøringsmidler, når du får gjort rent.

Tryg og erfaren rengøring af din klinik i det østlige Sønderjylland

Hos DAM Rengøring Service står vi for rengøringen i flere forskellige klinikker i det østlige Sønderjylland. Vi bruger udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler, og er kendt for vores mødestabile rengøringsfolk.

Vi klarer således rengøringen hos både flere tandlæger, fodterapeuter, massører og andre klinikker i både Aabenraa, Broager, Guderup, Gråsten, Sønderborg og Nordborg på Als.

Så vi ved præcis, hvordan der skal gøres rent på din klinik, og kender alle de maskiner og det øvrige udstyr, som du bruger – samt hvordan og hvorvidt vi skal rengøre det.

Så vil du have en pligtopfyldende rengøring af din klinik, som du kan stole på møder op, og gør rent som aftalt hver dag, er det bare at kontakte os i dag.

Så kommer vi forbi, ser på rengøringen i din klinik, og giver et uforpligtende tilbud på at få den gjort.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk