Rengøring, når du har brug for det

Udover at tilbyde fast rengøring til firmaer, institutioner og klinikker i det sydøstlige Sønderjylland, tilbyder DAM Rengøring Service også rengøring, når du har brug for det. Det er bare at ringe, og få et uforpligtende tilbud. Så rykker vi ud, og gør rent, når der er behov for det i Aabenraa, Guderup, Broager, Gråsten, Nordborg og Sønderborg – og alle steder derimellem.

Er rengøringen løbet fra dig i firmaet?

Eller skal butikken være skinnende ren og klar til åbningen eller til det store udsalg?

Eller har du en vigtig reception på din klinik, og gerne vil give de besøgende det bedste indtryk af din tandlæge-, kiropraktor-, fodterapeut- eller anden klinik?

Så kan du bestille rengøring, når du har brug for det hos DAM Rengøring Service.

Få skræddersyet rengøring, når du har brug for det

Det er tit de små detaljer, som om der ligger støv oven på reolerne, sidder lidt skidt i kondensfugten bag på cisternen, eller om der ligger støv og fnuller i hjørnerne i dine depotrum, som kunder og besøgende hænger sig i, når de skal vurdere dig og din virksomhed.

For mange bruger rengøringen som et mål for, hvor detaljeorienterede og grundige I er i dit firma, på din institution eller i din klink. Sjusker I med rengøringen, er den nok også gal med kvaliteten, at alt det andet, som I laver.

Samtidig er det forskelligt fra branche til branche, hvad folk går op i. Producerer eller tilbereder I fødevarer, er det naturligvis hygiejnen og rengøringen i køkkenet eller produktionslokalerne, det handler om.

Og har du en klink, er folk hysterisk pernitten med rengøring og hygiejne overalt, mens det oftest bare er toilettet og kontorlokalerne, der skal være rene og præsentable på et kontor, for at folk er tilfredse.

Heldigvis kender vi alle brancher og nicher fra vores daglige rengøringsopgaver over hele det sydøstlige Sønderjylland. Derfor kan vi skræddersy den rengøring, du bestiller efter behov, så du er sikker på, at der er rent overalt – og særligt rent der, hvor folk normalt tjekker jer ud.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring, når du har behov for det

Derfor: Har du brug for rengøring af en af de grunde, som vi lagde ud med? Eller har du brug for nogen til at tage den årlige eller halvårlige hovedrengøring? Så er det bare at kontakte DAM Rengøring Service.

Vi kører som sagt overalt i det sydøstlige Sønderjylland, og har særligt mange kunder i byer som Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Guderup, Broager og Gråsten. Så bor du deromkring, kan du hurtigt finde et firma, en klinik eller en institution, der kender os.

Alt hvad du skal gøre, er at kontakte os via kontaktformularen herunder eller på mail eller telefon (se kontaktoplysninger nederst på siden). Så kontakter vi dig, og aftaler en tid til, at vi kommer forbi, og giver et tilbud på den rengøring, som netop du har brug for.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk