Rengøring til skoler

Ordentlig rengøring af skoler giver friskere og gladere elever med færre sygedage, og et bedre arbejdsmiljø for lærerne. Særligt hvis rengøringsfirmaet anvender miljøvenlige rengøringsmidler, som sparer både elever og lærere for skadelig kemi i indeklimaet. Så kontakt DAM Rengøring Service i dag, og skab en bedre skoledag og bedre indlæring. Vi tilbyder rengøring til skoler i Sønderborg, Aabenraa, Nordborg, Gråsten, Broager og Guderup.

Rengøringen fylder næppe meget i din hverdag som ansat eller skoleleder på en skole. 

Altså medmindre den er udeblevet, eller er mangelfuld nogen steder.

Så bliver alle – i hvert fald de voksne – pludselig opmærksom på rengøringen.

God rengøring af skolen skaber bedre indlæring

For god rengøring skaber bedre indlæring hos eleverne. 

I et rent klasselokale er der færre bakterier og vira, som kan gøre eleverne sløje og i værste fald give fravær. Samtidig er eleverne friskere, og får mere ud af undervisningen, hvis de ikke skal døje med allergiske reaktioner eller indånde dårlig luft.

Det giver en bedre indlæring, gladere og mere rolige elever, og en nemmere og mere behagelig skoledag for lærerne og det andet pædagogiske personale.

En ren skole giver mindre bøvl med forældrene

Samtidig får lærere og skoleledelse mindre bøvl med forældrene. For spotter forældrene gentagende gange støv i hjørnerne, på hylderne eller i garderoben, går der ikke længe, før de bliver bekymrede for deres børns ve og vel.

Det giver klager og bekymrede eller vrede henvendelser fra forældrene, som personale og ledelse så skal bruge tid på at følge op.

Havde rengøringen af skolen været i orden, havde både personalet kunne spare tid, og forældrene været mere trygge ved at aflevere deres børn.

Det er endnu en god grund til at sikre en god rengøring af skolen.

Giv børn og lærere et sundere indeklima

Men god rengøring bliver nemt til skadelig rengøring, hvis ikke der anvendes miljøvenlige rengøringsmidler uden farlig kemi. 

Det er særligt vigtigt på en skole. For i meget af den kemi som anvendes i rengøringsmidler, er det oftest langtidsvirkningerne, som er skadelige. Altså jo flere år du har været påvirket af dem, jo større risiko er der for, at du får skadelige følger af det.

Så har du været påvirket lige fra du var barn, er risikoen endnu større.

Derfor er det ekstra vigtigt, at du tjekker op på, hvilke rengøringsmidler rengøringsfirmaet anvender, når de klarer rengøringen på skolen.

Grundig rengøring med god miljømæssig samvittighed

Netop alle disse forhold er vi ekstra opmærksomme på hos DAM Rengøring Service, når vi gør skoler rent.

Så med os får du en pålidelig og pligtopfyldende rengøring af skolen, som du kan stole på, bliver udført grundigt forud for hver eneste skoledag med miljøvenlige rengøringsmidler uden farlig kemi.

Vi står allerede for rengøringen på flere skoler i både Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Broager, Guderup, og Gråsten – og kan også gøre rent på din skole.

Vi har backup på alle vores rengøringshold, og tjekker løbende op på kvaliteten af den rengøring, som de udfører.

Det er din garanti for, at der altid er skinnende rent på din skole, når elever og lærere møder til en ny skoledag.

Så kontakt os i dag, og skab bedre undervisningsresultater for eleverne, giv forældrene mindre at bekymre sig om, og lærerne de bedste forhold at undervise under.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk