Rengøring til erhverv i Aabenraa

Har du brug for rengøring til erhverv i Aabenraa, har du sikkert allerede prøvet et eller flere rengøringsfirmaer i området. Derfor ved du, at det langt fra kun handler om prisen, når du skal vælge leverandør af rengøringsydelser. Nej, det handler om pålidelighed – at rengøringsfirmaet rent faktisk møder op, og gør rent, der hvor det er aftalt. For rengøring er kun noget, du lægger mærke til, hvis det ikke bliver gjort.

 

Der er ikke meget ved at møde ind på jobbet en tidlig morgen, og opdage at rengøringen er udeblevet. Eller at der ligger tomme rengøringsbøtter, og medarbejdernes ting ikke er sat ordentligt på plads.

Det er sådan en morgen, du lægger mærke til rengøringen – fordi den ikke er blevet gjort ordentligt!

Desværre er du ikke den eneste, som opdager det. For opdager du først, rengøringen ikke er gjort, når du møder ind på jobbet, er det svært at få rettet op på, før både medarbejdere og kunder møder frem.

Undgå medarbejderbøvl på grund af dårlig rengøring

 

Sker det tit, at der er noget galt med rengøringen i dit erhverv i Aabenraa, går der ikke længe, før medarbejdernes irritation over det, får snakken til at gå.

Skal folkene starte hver dag med at sætte deres ting ordentligt på plads, rydde op efter rengøringsfolkene eller måske ligefrem gøre rent der, hvor rengøringen glemte det? Ja, så vil det hurtigt blive et irritationsmoment, de taler om.

Det kan hurtigt føre til, at de kommer op med flere ting, de er utilfredse med. Derved får du lige pludselig en medarbejderstab, som konstant har noget at klage over, og hvor der ikke er plads til mange fejltrin, før du har balladen.

Det kan være svært at operere i som virksomhedsejer eller -leder.

God rengøring til erhverv i Aabenraa fremmer sundheden

Samtidig fører dårlig eller manglende rengøring hurtigt til flere sygedage. For ligger der skidt og møg i krogene, eller bliver overflader og kontaktpunkter ikke gjort ordentligt rent, har bakterier og virus kronede dage.

Det viste coronapandemien med stor tydelighed. For kun ved at være over rengøringen kunne vi holde smittetallene på et forholdsvist lavt niveau hele pandemien igennem.

Skidt i krogene er skidt for kundetilliden

Endnu vigtigere er rengøringen, hvis du arbejder inden for sundhedssektoren. Ingen forventer at der er beskidt hos lægen, tandlægen, kiropraktoren eller fysioterapeuten. Og er der, begynder alarmklokkerne hurtigt at ringe.

Sådan er det også, hvis rengøringen i dit mere almindelige erhverv i Aabenraa halter. For hvis du kan tillade, at der ligger støv eller hænger spindelvæv, hvad ser du så ellers gennem fingrene med?

Få en ordentlig rengøring i dit erhverv i Aabenraa

Derfor er der god grund til at spørge ind til mere end bare prisen, når du skal vælge en ordentlig rengøring til erhverv i Aabenraa.

Hør f.eks. firmaet, om de har nogle mål for kundetilfredsheden, eller du kan få lov til at snakke med nogle af deres kunder. Eller spørg ind til, hvad de gør for at sikre, at rengøringsfolkene kommer til tiden, og får gjort rent overalt.

Så ved du, at du har fundet et godt rengøringsfirma i Aabenraa.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk