Rengøring til erhverv i Augustenborg

Skal du bruge rengøring til dit erhverv i Augustenborg, er der masser at gode rengøringsfirmaer at vælge imellem. Men selv om det naturligvis er vigtigt, hvad det koster, er det ikke nok, kun at spørge ind til prisen. For du lægger kun mærke til rengøringen, hvis den ikke bliver gjort godt nok.

Er du på jagt efter et nyt firma til rengøring af erhverv i Augustenborg, er det klart, at du går op i prisen. For rengøringen er endnu en fast udgift, som du skal lægge penge til side til i dit budget.

Du ser kun rengøringen, når den ikke bliver gjort

 

For selv om det er lidt uretfærdigt for rengøringsfolkene, opdager du jo kun rengøringen, når den ikke bliver gjort.

For det er først, når der ligger skidt og møg i krogene, rengøringen har glemt klude og rengøringsmidler i lokalerne, eller medarbejdernes ting ikke er stillet ordentligt på plads, at du bemærker, at der har været nogen at gøre rent. Eller rettere ikke har gjort det godt nok.

Sker det, er det oftest svært at få rettet op på, før medarbejdere og kunder kommer ind ad døren. Det er uheldigt. For dels kan det gøre medarbejderne utilfredse, hvis det sker tit, og dels kan det sænke kundernes tillid til dit firma. Særligt hvis du arbejder inden for sundhedssektoren eller har noget med madlavning at gøre.

Alle har brug for ordentlig rengøring til erhverv i Augustenborg

Det gælder sådan set inden for alle brancher. For rengøring, der ikke er gjort, er noget folk lægger mærke til, og tænker over.

Særligt her efter coronapandemien, hvor alle talte om at skulle spritte overflader og kontaktpunkter af. Derfor var grundig og regelmæssig rengøring en af grundene til, at vi aldrig fik de samme tårnhøje smittetal, som vi så i mange andre lande.

Så uanset om du har brug for rengøring til erhverv i et ejendomsselskab, et showroom, en butik, eller et kontor i Augustenborg, er du afhængig af, at rengøringen møder op som aftalt, og gør et ordentligt job – uanset hvad du betaler for det.

Få et tilbud på rengøring til erhverv i Augustenborg

Så er du i markedet efter et nyt firma til rengøring af erhverv i Augustenborg og omegn, kan du med fordel kigge i retning af hovedstaden på Als.

Her har Dam Rengøring Service til huse. Vi er et lille rengøringsfirma, som har fokus på både mødestabilitet og grundighed i rengøringen – uden at det gør prisen dyrere af den grund.

Med en køretur på lige omkring 10 minutter fra Sønderborg har vi allerede mange kunder, hvor vi står for rengøringen af deres erhverv i Augustenborg. Så vi kommer i området allerede, og kan sagtens lige svinge forbi, og klare rengøringen i dine erhvervslokaler i Augustenborg, når vi alligevel er der.

Så giv os et ring på 27 18 87 27, eller udfyld kontaktformularen herunder. Så kommer vi fordi, og laver et godt og helt uforpligtende tilbud på ordentlig rengøring i af dit erhverv i Augustenborg.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk