Rengøring til erhverv i Guderup

Uanset om du her en butik, en fabrik eller en fodklinik, har du brug for rengøring til dit erhverv i Guderup. For rengøringen spiller en lagt større rolle for din virksomhed, end du forestiller dig. Derfor er det vigtigt, at du vælger en stabil leverandør af rengøring til erhverv i Guderup. Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud.

Hvad var det vigtigste for dig, sidst du skulle vælge nyt rengøringsfirma til din erhvervsvirksomhed i Guderup?

Er du som folk er flest, er du sikkert gået benhårdt efter prisen. For rengøringen er jo bare noget, der skal gøres. Derfor vælger vi tit det billigste tilbud.

Du ser kun rengøringen, når den ikke bliver gjort

 

Det er også en meget fin strategi, indtil den dag rengøringen ikke bliver gjort. Så lægger du mærke til den. Og det gør alle andre, som kommer i din butik, på din klinik, dit kontor eller din fabrik.

Det kan hurtigt få snakken til at gå – særligt hvis det sker flere gange, at der ligger noget skidt i krogene, eller rengøringsfolkene har efterladt tomme bøtter og brugte klude. Eller ikke sat på plads efter sig.

Medarbejderne får ikke kun flere sygedage

Dårlig rengøring er med til at øge antallet af sygedage. For dårlig rengøring og dårligt aftørrede overflader giver gode vilkår for smittespredning. Det vidner erfaringerne fra coronapandemien om. Havde danskerne ikke lært at spritte af og tørre kontaktflader grundigt af, ville pandemien være blevet endnu værre herhjemme.

Men det er ikke alt!

Medarbejderne bliver også mere utilfredse med deres arbejdsplads. Særligt hvis de tit både må gøre rent, der hvor rengøringen til erhverv i Guderup har glemt det, samt rydde op og sætte på plads efter rengøringsfolkene.

Det bliver nemt til et – måske endda – dagligt irritationsmoment, som får snakken til at gå blandt de ansatte. Og når først én lufter sin utilfredshed med noget, kan andre nemt komme op med andet, som de også er utilfredse med.

Det kan hurtigt skabe en dårlig stemning.

Kunderne vælger jer fra

Er du så uheldig, at dine kunder opdager skidt, møg og støv i dine lokaler, begynder de at blive i tvivl om, hvorvidt du er det rigtige valg. Særligt hvis du udbyder sundhedsydelser eller sælger mad.

For hvis du kan gå på kompromis med kvaliteten af jeres rengøring til erhverv i Guderup, er der måske også andre steder, dit firma ser gennem fingrene med kvaliteten.

Derfor er det vigtigt, at du ikke kun ser på prisen, men også hører ind til mødestabiliteten, grundigheden og de retningslinjer, som rengøringsfirmaet har for rengøring af erhverv i Guderup – og andre steder i Sønderjylland for den sags skyld.

Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på pligtopfyldende, grundig og mødestabil rengøring til dit firma, dit kontor, din fabrik eller andet erhverv i Guderup og omegn på Als.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk