Rengøring til erhverv i Kruså

Rengøring til erhverv i Kruså handler oftest udelukkende om prisen. Men tit er det helt andre parametre, som er vigtige i praksis. Derfor er det ikke nok, at se på prisen alene. Du skal nemlig også sikre dig, at rengøringsfirmaet rent faktisk gør rent som aftalt. Derfor skal du få et tilbud på rengøring til erhverv i Kruså fra Dam Rengøring Service.

Har du et kontor, en butik eller driver du en klinik i Kruså? Så er det ekstra vigtigt, at du får valgt et rengøringsfirma, du kan stole på, kommer til aftalt tid og gør rent, som I har aftalt.

For folk lægger kun mærke til rengøringen, når den ikke bliver gjort.

Dårlig rengøring er lig med dårligt image

 

Er du så uheldig, at der kommer en kunde ind ad døren netop den morgen, hvor rengøringen enten ikke er kommet til tiden, eller har glemt vigtige steder i lokalerne, risikerer du hurtigt at få et dårligt rygte.

For tillader du, at der lægger skidt og møg i krogene, begynder kunderne hurtigt at spekulere på, om der også er andre steder i din forretning, du ser gennem fingrene med kvaliteten.

Det er sjældent noget, de holder for dem selv. Derfor kan selv en enkel udeblivelse af rengøringsfirmaet nemt slå skår i firmaets omdømme. Særligt hvis du har en klinik eller arbejder med eller sælger fødevarer.

Flere sygedage og dårlig stemning

Men det er ikke kun kunderne, der opdager den dårlige rengøring. Det gør medarbejderne også – og i modsætning til kunderne, skal de leve med den hele dagen.

Det kan hurtigt give dig flere sygedage. For virus og bakterier har kronede dage, hvis der ikke er gjort ordentligt rent, eller alle kontaktflader ikke er tørt grundigt af. Det viser erfaringerne fra coronapandemien om noget.

Samtidig bliver det hurtigt til et – måske dagligt – irritationsmoment, hvis medarbejderne skal starte arbejdsdagen med at rydde op efter rengøringen. Eller med at stille deres ting ordentligt på plads.

Det kan hurtigt starte snakken om den dårlige rengøring – og så er der sikkert også andre ting, medarbejderne kan finde på at brokke sig over.

Derfor kan dårlig rengøring ret nemt skabe en kedelig stemning på arbejdspladsen.

Få tilbud på pligtopfyldende rengøring til erhverv i Kruså

Har du allerede oplevet effekten af dårlig rengøring til dit erhverv i Kruså, eller vil du gerne undgå at komme til det?

Så kontakt Dam Rengøring Service. Selv om vi har til huse i Sønderborg, har vi allerede mange glade kunder, hvor vi leverer rengøring til erhverv i Kruså. Så vi kan også snildt lægge vejen forbi dit firma, din butik eller din klink, og levere en pletfri og pligtopfyldende rengøring, du aldrig vil lægge mærke til.

Så er du sikker på, at der altid bliver gjort rent, som du har aftalt det – og at vi kommer til aftalt tid, så der er skinnende rent, når medarbejderne møder ind, og kunderne kommer.

Så kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring til erhverv i Kruså, hvor både kvaliteten, mødestabiliteten og prisen er i orden.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk