Rengøring til erhverv i Nordborg

Rengøring er en vigtig parameter for succes med dit erhverv i Nordborg. For udebliver rengøringen, eller misser den vigtige steder, kan det både give problemer med kundetilfredsheden og medarbejderne. Kontakt derfor Dam Rengøring Service, og få et godt tilbud på pligtopfyldende og grundig rengøring, der holder både medarbejdere og kunder glade.

Når du skal vælge rengøring til dit erhverv i Nordborg, er det sikkert kun prisen, du har fokus på. For kvaliteten og mødestabiliteten forventes at være i orden.

 

Men hvad nu, hvis rengøringen måske er knapt så grundig, eller tit udebliver?

Du lægger jo kun mærke til rengøringen, når den ikke bliver gjort.

Rengøring til erhverv i Nordborg skal være i orden

 

Så det er ikke nok, at du kun ser på prisen, når du vælger rengøringsfirma til rengøring af erhverv i Nordborg.

Du er også nødt til at spørge ind til kundereferencer, hvor du kan forhøre dig om rengøringsfirmaets evne til at møde ind til tiden og gøre rent der, hvor det er aftalt.

For opdager kunderne først, at rengøringen ikke er i orden, går der ikke længe, før de begynder at sætte spørgsmålstegn ved kvaliteten af dine produkter. For når du kan se gennem fingre med skidt i krogene, stiller du måske heller ikke så store krav til det, som I ellers laver.

Dårlig rengøring giver mere utilfredse og syge medarbejdere

Samtidig kan dårlig rengøring hurtigt øge antallet af sygedage hos medarbejderne. For både virus og bakterier trives bedre, når der er sjusket med rengøringen. Særligt hvis kontakt- og andre overflader ikke er tørret ordentligt af.

Samtidig skal rengøringen ikke have glemt brugte klude og tomme rengøringsmidler rent mange gange, eller glemme at sætte medarbejdernes ting rigtigt på plads, før medarbejderne begynder at brokke sig.

Ikke til dig. Men til hinanden. Og er proppen først røget af flasken med malurt, er der hurtigt andre, som har noget andet at brokke sig over.

Det øger utilfredsheden med arbejdspladsen, og giver dårlig stemning.

God rengøring er usynlig rengøring

Grundig rengøring kendetegnes ved, at du aldrig tænker over, at der er blevet gjort rent. For rengøringen foregår oftest, når der ikke er nogen medarbejdere eller kunder på kontoret, i butikken eller på klinikken.

Derfor ser du aldrig, at der bliver gjort rent. Du opdager det sådan set kun, hvis det ikke er gjort.

Ellers er der bare rent – som om en magisk hvid tornado har været forbi i løbet af natten.

Er det den form for rengøring du drømmer op i din klinik, butik, forretning eller anden form for erhverv i Nordborg?

Så er det bare at kontakte Dam Rengøring Service. Vi bor kun en lille halv times kørsel væk, og har allerede flere glade og tilfredse kunder i Nordborg, som aldrig bemærker, vi har været at gøre rent.

Så vil du have en rengøring, du ikke skal tænke på, og som du er sikker på altid kommer til tiden, og rydder ordentligt op og stiller rigtigt på plads efter sig, er det os du skal ringe til.

Så kommer vi forbi, og giver dig et uforpligtende tilbud på ordentlig rengøring til Erhverv i Nordborg.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk