Rengøring til erhverv i Padborg

Skal du bruge et nyt rengøringsfirma til dit erhverv i Padborg, fokuserer du nok mest på prisen. For rengøring er ikke noget du kan se eller lægger mærke til i hverdagen. Derfor er det svært at se og forstå værdien af den – indtil den dag, der ikke er gjort rent! Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring i din erhvervsvirksomhed i Padborg.

Skal du være helt ærlig, spilder du næppe rengøringen i dit erhverv i Padborg mange tanker hver dag! Det har du jo folk til.

Det er en god ting – for dig! For er der altid skinnende rent, er du sikker på, at du har valgt et godt og grundigt rengøringsfirma, som går op i at gøre tingene ordentligt.

God rengøring til erhverv i Padborg er usynlig!

 

Netop fordi god rengøring er noget, du ikke kan se, har det heller ikke den store værdi for dig. Derfor går du sikkert altid efter det billigste tilbud, når du skal vælge nyt rengøringsfirma til dit erhverv i Padborg.

Men hvad nu, hvis du tit kom på arbejde, og oplevede, at rengøringsfolkene ikke havde været der som aftalt, havde glemt et eller flere steder, eller måske ikke havde ryddet ordentlig op og stillet på plads efter sig.

Så ville rengøringen hurtigt blive et fokusområde for dig. For sker det tit nok, får du både problemer med medarbejderne og kunderne.

Kunderne vælger firmaer med dårlig rengøring fra

For oplever kunderne en eller flere gange, at den er gal med rengøringen i dit firma i Padborg, begynder de hurtigt at spekulere over, om der også er andre steder, hvor du har slækket på kvalitetskravene.

Samtidig begynder de at spekulere over hygiejnen hos dig – særligt, hvis du leverer sundhedsydelser eller producerer fødevarer.

Det kan hurtigt mærkes på omsætningen.

Medarbejderne får flere sygedage, og bliver mere utilfredse

Dårlig rengøring til erhverv i Padborg er også med til at øge risikoen for sygemeldinger fra medarbejderne. For dårlig rengøring giver bedre vilkår for, at bakterier og virus kan sprede sig blandt de ansatte.

Oplever medarbejderne tit rengøringsproblemer, kan det også være med til at skabe utilfredshed blandt dem. Ikke kun med valget af rengøringsfirma. For er der først én, som begynder at brokke sig over rengøringen, er der oftest også nogen, som lufter deres utilfredshed med andre ting.

Det kan hurtigt mærkes på stemningen.

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk