Rengøring til erhverv

Rengøring til erhverv er vigtigere end du tror. For dels får medarbejderne færre sygedage og bliver mere optimistiske, og dels skaber rene og skinnende pæne lokaler større troværdighed over for kunder og samarbejdspartnere, som kommer på besøg. Så kontakt DAM Rengøring Service i dag, og få mere succes med din forretning. Vi tilbyder rengøring til erhverv i Sønderborg, Nordborg, Aabenraa, Broager, Guderup, og Gråsten.

I en travl hverdag spekulerer du sikkert ikke over rengøringen i din erhvervsvirksomhed. Og det gør hverken medarbejderne eller de kunder og forretningspartnere, som kommer på besøg, nok heller ikke.

Indtil den dag, der ikke er blevet gjort rent. 

Eller hvor rengøringen har glemt en rum eller efterladt en klud eller tom dunk et sted.

Så skal den nok blive – uheldigt – bemærket.

Rengøring til erhverv skaber gladere og mere raske medarbejdere

Er der altid rent og pænt, når medarbejderne møder ind på jobbet, er der større sandsynlighed for, at de får en god dag – og holder sig glade, tilfredse, optimistiske og produktive dagen igennem.

Samtidig er risikoen lavere for, at de bliver syge. For er der gjort grundigt rent overalt, mindskes spredningen af bakterier og virus – og dermed muligheden for, at halvdelen af medarbejderne lægger sig med et eller andet, fordi de er blevet smittet på arbejdspladsen.

Så rene erhvervslokaler er både godt for psyken og helbredet.

God erhvervsrengøring skaber flere tilfredse kunder

Samtidig sikrer en grundig rengøring til erhverv – og alle andre steder i landet – at kunderne og samarbejdspartnere ikke har noget at bekymre sig over.

For skal du købe noget af nogen, er du ekstra kritisk – og her kan selv lidt skidt i krogene være det, som får folk til at vælge dig fra.

For når dit firma kan sløse med rengøringen, hvad sløser I så ellers med?

Samtidig har det, at der skinnende rent overalt, den samme positive indvirkning på de besøgendes humør og syn på jer, som det har på medarbejderne. Det gør det nemmere at lukke salget eller sikre dig den store samarbejdsaftale.

Rengøring med god miljømæssig samvittighed

Vælger du DAM Rengøring Service til rengøring af erhverv, får du en ekstra fordel, som både er godt for medarbejderne, og kan give dig en konkurrencemæssig fordel. 

For hos DAM Rengøring Service går vi op i, at den rengøring vi leverer, ikke kun er grundig og til at regne med. Vi har også udvalgt nogle miljøvenlige rengøringsmidler, som både skåner medarbejderne mod allergiske og andre helbredsmæssige reaktioner, og ikke skader det miljø, som restvandet fra rengøringen ledes ud i, når vi har hældt det i afløbet.

Og så undgår du at møde ind til erhvervslokaler, der ikke er blevet gjort rent – eller hvor rengøringen er sløset og sjusket udført. For vi er pligtopfyldende, har altid backup på rengøringsholdene ved sygdom, og tjekker jævnligt kvaliteten af rengøringen på uanmeldte inspektionsbesøg.

Så kontakt os i dag, og få gladere medarbejdere, mere trygge og tilfredse kunder og samarbejdspartnere, og endnu mere gang i din forretning.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk