Rengøring til læger

Rengøringen hos lægen er ekstra vigtigt. For netop der skal hygiejne og renhed være ekstra i orden, for ikke at sprede smitte fra vira og bakterier. Derfor er det vigtigt, at du vælger et rengøringsfirma, du ved, er stabile og lever op til forventningerne. Kontakt DAM Rengøring Service i dag, og få et tilbud på rengøring i netop dit lægehus eller din lægeklinik. Vi tilbyder rengøring til læger overalt i og omkring Sønderborg, Aabenraa, Nordborg og Gråsten, samt i Guderup og Broager.

Ingen ønsker sig at blive syg af at gå til lægen.

Allermindst dig, som har ansvaret for rengøringen i lægehuset eller på lægeklinikken.

For hos lægen kommer der mange syge mennesker. Derfor er risikoen for, at der sker en smittespredning endnu større hos lægen end andre steder. 

Det gør hygiejne og rengøring vigtig – både af hensyn til patienterne, men også til pålideligheden af de prøver, der bliver taget, og sundheden hos medarbejderne.

God rengøring hos lægen skaber trygge patienter

Er rengøringen i orden hos lægen, er patienterne trygge ved at komme og blive undersøgt.

Men ligger der støv i krogene, eller ser toilettet beskidt ud, begynder de at tænke: ”Hm, mon de er lige så sløsede med tingene, når de undersøger mig”.

Alene af den grund er det ekstra vigtigt, at du vælger et rengøringsfirma, som du er tryg ved, til at holde rent i din lægepraksis.

Skab bedre arbejdsklima for det sundhedsfaglige personale

Samtidig har rengøringen hos lægen også stor indflydelse på medarbejdernes sundhed – og deres daglige præstationer.

Er lokalerne altid pæne og grundigt gjort rent, er der mindre risiko for, at medarbejderne får gener og allergier – eller får reddet sig bakterier eller vira, som giver sygedage – og i værste fald spreder smitte.

Samtidig bliver humøret bedre, produktiviteten større, og bekymringerne færre.

Det er ekstra vigtigt med miljøvenlige rengøringsmidler hos lægen

Netop, når det handler om rengøring hos lægen, er det også ekstremt vigtigt, at rengøringsmidlerne ikke indeholder farlig kemi – eller stoffer, som kan ødelægge prøver eller øge spredningen af vira og bakterier.

Derfor bør du altid tjekke op på ingredienserne i de rengøringsmidler, som det rengøringsfirma anvender, du har til at gøre rent i dag.

For farlig kemi er hverken godt for medarbejderne at blive eksponeret for i hverdagen, eller for troværdigheden af de prøver og undersøgelser, som bliver foretaget i lægepraksissen.

Hyr et rengøringsfirma med stor erfaring i rengøring hos læger

Hos DAM Rengøring Service står vi allerede for rengøringen hos flere læger i både Sønderborg, Aabenraa, Gråsten, Nordborg, Guderup og Broager.

Derfor ved vi, hvor vigtigt det er at få gjort ordentligt rent – særligt på alle flader, som har kontakt med mennesker og prøver, samt i konsultationslokaler, venteværelse, toiletter og andre steder, hvor patienter og personale kommer i hverdagen. Og vi kender alle de maskiner og det udstyr, som der er i en lægepraksis, og hvordan det gøres korrekt rent.

Vi anvender udelukkende miljøvenlige, Svanemærkede rengøringsmidler, og stiller med et fast team af pligtopfyldende og grundige rengøringsfolk, som kommer til aftalt tid hver dag.

Vi har backup på alle rengøringshold. Så du får også gjort rent, når der er sygdom eller fridage hos de faste folk. Og vi tjekker kvaliteten løbene og uanmeldt. Så kan både vi og du være sikker på, at kvaliteten af rengøringen lever op til – og gerne overgår – det, vi har aftalt.

Så skal der være ordentlig rent i din lægeklinik, kontakter du os i dag. Så kommer vi ud, tager en snak, og giver et uforpligtende tilbud på rengøringen hos jer.

Vores priser

Rengøring af – Fra 4 kr. per kvm.

Klinikker

Tandlægeklinikker

Fysio & Fitnesssal

Rengøring af – Fra 5 kr per kvm.

Kontorer

Instituioner

Håndværker rengøring – Fra 2000 kr

200 m2

Hovedrengøring af kontor

eller butikker – Fra 2000 kr

200 m2

Flytterengøring inkl.

vinduespudsning ind

og udvendig

2 værelser – 1800 kr.

3 værelser – 2300 kr.

4 værelser – 2800 kr.

Alle priserne er ekskl. moms

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk