Rengøring til erhverv i Sønderborg

Har du brug for rengøring til erhverv i Sønderborg, er der mange rengøringsselskaber at vælge mellem. Men uanset, hvad de reklamerer med for fordele og priser, handler det i den sidste ende om, hvorvidt de rent faktisk møder op til aftalt tid og gør ordentlig rent. For både kunder og medarbejdere bemærker kun rengøringen, hvis den ikke bliver gjort!

Rengøring opdages først, når det ikke bliver gjort

Problemet er bare, at rengøring oftest først opdages, den dag det enten ikke bliver gjort ordentligt, eller måske slet ikke bliver gjort. Og så er det for sent at gøre noget ved.

Dem som først opdager den manglende rengøring, er tit medarbejderne. Oplever de ofte at møde ind til lokaler, hvor der er sjusket med rengøringen? Eller er der ligefrem steder, hvor det er tydeligt, at der slet ikke er gjort rent? Så varer det ikke længe, før snakken går.

Samtidig sker det måske også, at fortravlede rengøringsfolk enten efterlader brugte klude eller tomme bøtter. Eller ikke får stillet folks ting på rigtigt på plads.

Det kan hurtigt blive til et dagligt irritationsmoment, som kan give en masse ballade og beklagelser over rengøringen.

Rengøringen er vigtig for sundheden

Samtidig er dårlig rengøring til erhverv i Sønderborg med til at øge antallet af sygedage. For virus, bakterier og andre ubehageligheder får bedre muligheder for at sprede sig, hvis der ikke bliver gjort ordentligt rent. Bare se, hvor stor opmærksomhed der var på at spritte af og desinficere overflader under coronapandemien.

Endnu vigtigere er sundheden, hvis du arbejder inden for et af de erhverv, hvor I går i hvide kitler. Der er jo ikke meget ved at gå til lægen, tandlægen eller kiropraktoren, og så komme hjem og opdage, at du er blevet smittet med den seneste influenza-variant.

Kunderne foretrækker rene lokaler

Så det er ikke kun medarbejderne, som begynder at brokke sig, hvis rengøringen ikke er i orden. Kunderne opdager det også – men de siger ikke noget om det til dig.

De holder bare op med at handle med dig. For hvis du tillader skidt i krogene, ser du måske også gennem fingre med andre ting. Som f.eks. kvaliteten af de varer og ydelser, som dit firma leverer.

Vær sikker på ordentlig rengøring til erhverv i Sønderborg

Derfor er det vigtigt, at du vælger et rengøringsfirma, der kommer, som I har aftalt det. Og gør rent der, hvor I har bedt om det. Samt rydder ordentlig op, og sætter på plads efter sig.

Så er du sikker på, at der altid er rent – og at du aldrig kommer til at lægge mærke til rengøringen igen. For er der rent, er der ingen, som tænker over, at vi har været der!

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på rengøring til erhverv i Sønderborg. Vi er langt fra så dyre, som det lyder til!

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk