Rengøring i Sønderborg til firmaer, butikker og klinikker

Det er en god ide at investere i en ordentlig rengøring i Sønderborg til dit firma, din butik eller din klink, hvis du vil give kunder og medarbejdere det bedste indtryk. For rengøringen opdages først, når den ikke er gjort – og spotter kunderne først lidt skidt i krogene, får du nemt et hak i karakterbogen. Samtidig giver dårlig rengøring snak i krogene blandt medarbejderne – og flere sygedage. Så kontakt Dam Rengøring Service i dag, og få gjort helt rent!

Manglende rengøring i Sønderborg giver skår i troværdigheden

 

Er du så uheldig, at det er en kunde, som opdager, at der ikke er gjort ordentlig rent – eller der ligger en tom bøtte rengøringsmiddel og flyder – giver det nemt et skår i dit firmas troværdighed.

For når I sløser med rengøringen, hvad så med kvaliteten af de ydelser eller produkter, som I leverer?

Endnu værre er det, hvis du arbejder inden for sundhedssektoren. Har du en tandlæge- eller anden klinik, hvor netop renlighed og god hygiejne er vigtig for klienternes helbred, er det surt, hvis der ligger en bunke støv og møg i et hjørne.

Medarbejderne trives bedst i rene lokaler

Dårlig rengøring i Sønderborg – og resten af landet – giver ikke bare et dårligt image. Det fører også nemt til flere sygedage blandt medarbejderne. For bakterier og virus trives bedre på steder, hvor der ikke er gjort ordentlig rent – og smitter derfor nemmere.

Samtidig kan du hurtigt få en masse intern ballade, hvis rengøringsfolkene sjusker med at rydde op efter sig selv. F.eks. lader brugte klude og tomme rengøringsmidler ligge, eller ikke får sat folks ting ordentligt på plads.

Det kan hurtigt starte en snak mellem medarbejder om, hvor irriterende det er. Når de nu er så godt i gang, kan de sikkert også komme op med andet, som de heller ikke er tilfredse med – og så er dit firma måske lige pludselig verdens dårligste arbejdsplads.

Få en ordentlig rengøring i Sønderborg

Så vil du sikre dig mod, at dit firma mister sit gode ry, holde medarbejdertilfredsheden høj og passe på deres helbred, skal du sørge for at finde et rengøringsfirma, som kan levere en grundig rengøring til din butik, din klinik eller dit firma i Sønderborg – og som du ved kommer til aftalt tid, og ikke springer over, hvor gærdet er lavest.

Så kontakt os i dag hos Dam Rengøring Service, og få et uforpligtende tilbud på en stabil, grundig og pligtopfyldende rengøring i din virksomhed. Vi gør rent!

Skal vi sende dig et tilbud?

Priserne er fleksible og varierer alt efter kundens behov, hvilken type og sted der skal rengøres. Skal vi sende dig et tilbud på miljørigtig rengøring.

Har du spørgsmål?

Tlf: 27188727

Email: info@damrengoringservice.dk